Lördag

Gick upp vid tio idag och gjorde mig iordning, för sen bar det av till karlstad för att jobba. Som tur var så skjutsade älsklingen mig så jag slapp ta tåget :) Medans jag jobbade så åkte Tim och kollade lite i bergvik och lämnade in sin telefon som gått sönder.

Fick sluta tidigare idag från jobbet så det var ju skönt. Då åkte vi till bergvik så jag kunde få kolla på kläder. Det blev en klänning från Gina, två par skor från stadium (ballerina) och en bikini från H&M :) riktiga kap!



Efter att vi (jag) shoppat lite så blev det till att åka hem. Väl hemma så bestämde vi oss för att åka och bada med Torsten :) även Tim och Pontus badade :) (inte jag)





Sen efter badet blev det till att laga god mat och spela poker med Therese och nisse, riktigt trevligt
faktiskt!

Fredag

Kommer precis hem från sjövik. Jag och Tim bestämde oss för att åka och bada Torsten =) lika roligt som alltid ! Men nu ska ni få en liten sammanfattning utav dagens fredag :)

Mamma, syster och jag gick ner på stan i åmål för att "shoppa" lite. Syster fick puder och två par skor och jag fick ett par byxor och ett linne utav mamma :) hittade dock inga skor, men det är ju så när man väl letar så hittar man inte =P.

Mamma och syster åkte hem vid ett tiden efter att ha ätit lunch (sallad).

Efter att de hade åkt hem så la jag mig och sola :). Väldigt sköönt, kanske man blir lite solbrun någon gång också !

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon så jag måste få lite sömn! Ha det bra, god natt och sov så gött :)


Sööötaste vovven i stan!


Picnik.com

Tims bror Pontus visade mig hemsidan picnik.com. Skit bra sida, gjorde denna bild:


Torsdag

Mamma och syster kom idag från västerås för att hälsa på mig här i åmål (för er som inte vet så kommer Tim härifrån, så vi ska vara här hos hans föräldrar och syskon under sommaren). Kul att ha dom här =)

Mamma blev dock mindre glad över navel piercingen jag gjorde förra veckan. Men vad ska hon göra ? Bara att gilla läget =P  Haha! Tur att hon älskar mig i alla fall :)

Onsdag, NY mobil!

Idag har jag äntligen köpt en ny mobil. Den andra gick ju sönder! Köpte även en mobil till Tim också, tyckte han också skulle ha en ny och frän mobil. Så nu har vi (nästan) likadana mobiler, jag har svart och han har silver.  Tim fick mobilen i examens present av mig och han blev faktiskt riktigt glad över den (vem skulle inte bli ?)


Tisdag!

Idag låg jag och solade fram till typ kl 15.00 då lars (min svärfar) kom hem. Då "snodde" vi bilen och åkte iväg till tims kompis christer, i Säffle. Men varken jag eller tim hittade dit så vi chansade, men vi hamnade långt ut i skogen så det var helt fel men vi hittade rätt efter en timme eller så i alla fall så det var ju tur.

Han bodde riktigt fint, ute på landet med kossor. Så vi fick klappa kossor och kalvar =) Jag klappade en kalv som var en vecka gammal, den var såå söööt!! =)   





   



 


Efter att vi varit inne i ladugården med kossorna så kände vi oss lite smutsiga så vi bestämde oss för att åka och bada, så det blev en liten vik i vänern (som de också ägde). 

 

När vi kom hem så åkte vi och bada ytterligare en gång fast då var det inte vi som bada utan Tims bror Nisse (Niklas, kallas Nisse) och deras hund Torsten. Torsten var helt galen i vattnet =)!!

RSS 2.0