18 idag då!

Idag fyller man 18 då ! Så krogen nästa ; ) haha.

Imorse vaknade jag utav att mamma kom och sjöng och hade två paket med sig. Det ena var en Gps till bilen =) och det andra var en hylla till lägenheten, Skit snygg. Bilder kommer sen när jag har fått allt =) Ni ska i alla fall få schema för dagen:

12-13 Äta
13-15 göra iordning mig
15-19 Fira mig hemma hos pappa
19- ? Fira mig hemma hos mamma

Hör av mig senare !


Måndag, HOME!

Idag åkte jag från åmål kl 8.05 och var i västerås kl 13.00. Då åkte jag och mamma hem och åt mat och efter det bar det av ner på stan. Först lämnade vi in två par skor för omklackning och sen åkte vi till Nisses. Där köpte vi hundben till Putte och jag fick två för tidiga presenter. En te burk och en spagetti burk som jag och tim ska ha i lägenheten =) Jätte fiiina, tack mamma!

Efter Nisses åkte vi till plantagen, Ica och Nyttovara :) och sen åkte vi ut med putte i skogen så han fick springa av sig! Vi kom hem kl. 21 och då åt vi mat och kollade på Criminal Minds och Jordan rättsläkare. Gick och la oss kl 00.00 och då fick jag även några grattis sms bl.a från Josefin och älsklingen =)

Ps. Övningskörde lite idag också!



Ursäkta min miiin och det dåliga kortet men det är i alla fall dagens outfit. Jeans bik bok 399:-, adidas tröja från voltigen och adidas väska från team sportia 249:-


Putte verkade gilla sitt ben =)



Hemma på landet igen då!



Vårt hus!



Ute och går med putte!



Min och mammas mat =) lax!

Målat!

idag har jag bara målat =P Jag har verkligen inte gjort något annat. Först började jag måla på min bild och sen påbörjade jag och tim en jätte tavla tillsammans. Båda kommer bli jätte bra tror jag =) Ni ska få bild på den jag har börjat måla på som jag sa, men som sagt så har jag inte haft speciellt fina kläder på mig idag eftersom jag har målat =P Så inga bilder på dagens outfit. imorgon åker jag till västerås, så kanske inte blir så mycket bloogga men ska försöka så mycket jag kan!




Fint väder !!

Hej. Idag vaknade vi kl 12, men vi drog oss till 13. Då gick vi upp och åt frukost, haha! och jag blev jätte glad när jag tittade ut och det var strålande fint väder. jippii.

Nu ska jag måla lite på tavlan så kan ni få se bilder på den sen =) och självklart ska ni få se bilder och priser på dagens outfit från både mig och tim =)!

Hörs sen !

Uppdatering om vad som händer nästa vecka !

Måndag: Åker till västerås idag för att göra iordning inför min födelsedag =)

Tisdag: Jag fyller 18 !!!! =)

Onsdag: Jag och syster åker till Åmål !

Torsdag: Jag och syster åker till Göteborg för att shoppa medans älskling jobbar =) och på kvällen 
                  ska vi gå ut och äta och senare ut på krogen för FEST!

Fredag: Jag och syster ska till Karlstad och kolla affärer

Lördag: LISEBERG !!

Hundpensionatet!!

Idag har jag målat lite på min tavla som vi ska ha på toaletten sen i lägenheten =) tror den kommer bli jätte fin, kan lägga upp bild på den imorgon så får ni se!

Jag och älskling var och köpte pizza och hyrde filmen hundpensionatet som vi nyss kollade klart på och det var verkligen en super bra film !! den ligger klart på min topp tio lista, så jag rekomenderar starkt att ni ska se den =)

Nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss men innan jag gör det så ska jag uppdatera er om vad som händer under veckan =)

Morgonen!

Idag gick vi upp 13.20. Båda var verkligen skit trötta + att det spö regnade och åskade så det var ju inte speciellt fint väder heller =P nu har vi i alla fall ätit frukost och så :)

Vet ej vad vi ska hitta på idag men ikväll ska vi i alla fall gå ut och äta =)

Vi hörs sen =) !

Uppdatering om kvällen!

Nu har vi kommit hem från Oskar. Vi har haft jätte trevligt verkligen =) Men till slut gäspade jag så stort att älsklingen frågade om jag ville åka hem =P och jag svarade JA för jag var så hiiiiimla trööött. Men innan jag somnar så ska ni få bilder på dagens outfit, både från mig och älskling.



Utsikt från Oskar.





Min Outfit: Leggings från Gina Tricot 99:- Diesel tröja från JC 399:- Dress från MEXX 700:- och väska från H&M 179:-



Älsklingens Outfit: Jeans från Wrangler 899:- Tiger bälte 499:- Linne från Stadium 149:- Och Tröja från Jack&Jones (vet ej priset på den)

NU ska jag sova GOD NATT!!

Hos Oskar!

Sitter ute hos Oskar nu och grillar med Sara, Niklas, Oskar, Erik och Älskling =) Ska snart äta potatisgratäng och kycklingfilé =) Hör av mig när jag kommer hem =)

Jogga!

Idag gick jag upp kl 11 utav att therese ropade på mig och tyckte jag kunde komma ner. Så vi satt och prata en liten stund. Sen kom tim och då gjorde jag mat.


Och nu sitter jag här och skriver och funderar på vad jag ska göra, men det lutar åt att jag ska ut och springa, sen in i duschen och sen göra iordning mig =)


Ikväll ska jag och tim kanske till Oskar för att grilla lite =) Mer info kommer sen !


23/7-09

I dag har jag inte gjort något speciellt, tim jobbade så. Men hade i alla fall therese jag kunde sitta och prata skit med =) Och kul har vi när vi sätter igång och pratar =P




Skrev en liten gullig lapp till tim också =)


22/7-09

Idag var jag och Pontus (tims lillebror) ensamma hemma, eftersom svärmor och svärfar åkte till kusten, tim jobba och nisse och therese var nere på stan.Så vi bestämde oss för att baka, så det blev kladdkaka och paj som vi bjöd på när alla kom hem !


På kvällen lagade jag spaghetti och köttfärsås till alla =)



Halväten Hallon Paj



Halväten kladdkaka









Sallad =)


21/7-09

Idag kom tim hem till lunchen som jag hade lagat som vanligt =P


När tim åkte tillbaka till jobbet så ville jag ut och springa. Så jag satte på mig joggingskorna och gick ut och sprang. Sprang först ner på stan och köpte nagellack och en pensel och sen sprang jag till tims jobb för att säga hej på han =)


När jag kom hem så blev det raka vägen in i duschen.


När tim kom hem så åkte vi ut med bilen för att mäta hur långt jag sprang och det var 2,5 km så det var bra gjort av mig tycker jag!



Nagellacket jag köpte från Depend Nr. 155
25:-


20/7-09

Idag åkte tim iväg till jobbet sju imorse och jag sov vidare till elva =) då gick jag upp och gjorde lunch till mig och tim eftersom han alltid kommer hem på lunchen ! =)


När han åkte tillbaka till jobbet så städade jag lite och sen målade jag naglarna !


Vid tre tiden gick jag ner på stan för att köpa hår inpackning. Så jag ringde tim eftersom han slutade fyra och bad han komma ner till stan. så det blev till att köpa glass och gå och mysa. Vi träffade även malin och steen nere på stan så vi sa hej.


När vi kom hem så kom vi på att vi ville ut och kolla på möbler till vår lägenhet så tim sprang och jag cyklade först till jysk och sen till MIO. Jysk hade ingenting medans MIO hade hur mycket snyggt som helst! dyrt men snyggt! men jag tror vi har bestämmt typ allt vi ska ha i lägenheten =)! skit kul!



Dessa nagellack använde jag när jag målade naglarna. Från vänster: Depend Nr. 47 25:-, Depend Nr. 31 25:-, Depend Basfärgton rosa 25:- och NIVEA Beauté, aroma shine 65:-



Och så här blev naglarna =)



På väg ner på stan för att köpa....



....Schwarzkopf GLISS hair repair för torrt och skadat hår 48:- och för att...



....träffa Tim och käka glass =)



På väg till JYSK och MIO



ÄLSKLING



ÄLSKLING


19/7-09

Idag var sista dagen på jobbet, lite tråkigt men nu har jag semester så det är skit sköööönt!! Gav mina jobbarkompisar ett litet tack kort i alla fall!


18/7-09

Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag har jobbat, sista dagen på jobbet imorgon, ska bli lite tråkigt faktiskt men nu börjar min semster snart!!


Ps. Grattis till Josefin som fyller 18 idag!!


Back in Åmål 17/7-09

Nu är jag tillbaka till åmål igen =) Och idag har jag jobbat, har gått bra, ska jobba imorgon och på söndag också.


Bilder på det jag shoppade på båten!



Ballerina skor från ESPRIT 400:-



Dress från MEXX 700:-



Plånbok från BOZZINI 300:-



Smink från Loréal. Från vänster: BOUBLE EXTENSION mascara 125:-, True match foundation Nr. C2 140:-, GLAM BRONZE duo sun powder färg: blonde harmony 120:-



Från vänster: Replay eau de toilette for her 20ml 149:-, Rexona girl deo 37:-, Depend Nr.34 23:-



Lite saker från Make Up Store. Eye primer tinted 10ml ca 100:-, rough borste ca 200:-, BLUSH COLOR, rose patel ca 200:-



VOLUME COLAGENE mascara 139:-

Köpte lite saker till Tim också =) :



The Simpson glas (This time I´m drunk on love and beer) 69:-



Koskenkorva, vodka, nordic berries 37,5% 50CL 109:-



Badrumsskyltar till vår lägenhet. Från vänster: att sätta på dörren, 65:-, Att hänga handdukar på 79:-

Helsingfors here we come! (15/7-09)

Idag kom vi fram till helsingfors kl 9.30. Eftersom vi shoppade så mycket igår så blev det ingen shopping för vår del utan det var sightseeing som gällde. Vi hittade ett sånt där sightseeing tåg som åker på vägarna, så ett sånt blev det, och vi såg mycket fint =)

Efter sightseeing så blev det att gå och ta en glass och sen tillbaka till båten som avgick 17.00 (finsk tid, 16.00 i svensk tid)




Alla skyltar i hela helsingfors såg ut såhär, först finska sen svenska :P



Ett fint slott






En fin staty



Vår båt



Back on the boat



Väl tillbaka påbåten så var både jag och mamma trötta så då blev det tre tidningar som kunde roa oss =)


KRYSSNING!! 14/7-09

Idag åkte vi 14.05 med bussen från centralen i västerås till frihamnen i stockholm där vi klev på båten 15.45.Det första vi gjorde var att gå till vår hytt :) vi hade promenade hytt så vi såg ut över gå gatan för shoppingen, myssiiiiigt !! när vi hade packat upp våra grejer och bytt om så var det shopping som gällde! och nog shoppade vi. Haha vi shoppade så mycket så vi fick 3 stycken rea kupponger så vi får åka på kryssningar mycket billigare =)

På kvällen kollade vi på show och drack en massa goda drinkar =) !



Mamma (de tog kort på en när man klev ombord) 




Jag (de tog kort på en när man klev ombord) 



Utsikt från vår hytt!



Luftacrobater på båten



Dålig bild men det är precis innan showen började=)


12/7-09

Idag satte jag mig i bussen på väg till västerås för att åka på kryssning till helsingfors :) ska bli skit kuuul !!!

I´m blonde ;) (10/7-09)

Idag åkte jag ocg älskling och åt pizza tillsammans med Sarah och niklas:)riktigt trevligt faktiskt. Sen när grabbarna skulle börja jobba igen så åkte vi hem till sarah och kollade på film ! Sen kom Malin dit och då klippte hon mig och färgade blonda slingor :) blev jätte många slingor och dessutom var dom helt oranga så jag såg ut som ett jävla eld klot i huvudet :(

Men när jag kom hem så tyckte min svärmor att jag skulle prova att tvätta det med silverschampo innan jag gjorde någonting annat så jag gjorde de och det blev verkligen skiiiit bra!! tack silverschampot och svärmor!!

Nu har jag blonda slingor i nästan hela håret ! =) hihi

Beergvik!

Kom nyss hemfrån karlstad. Har vart där med lotta och pontus på köpcentrumet bergvik. Hade jätte mysigt där,åt subway och köpte leggings =) Nu ska jag snart ner till centrum här i åmål och köpa en navelpiercing, för det hade dom inte på bergvik :( och så ska jag boka en resa för mig och mamma, och jag får dessutom bestämma själv vart jag vill åka (fast det får inte vara för dyrt) Men jag vill ialla fall antingen åka till london eller ta en kryssning till helsingfors, men vi får se vad det blir. Hörs senare ikväll!


Tisdag och onsdag!

Har jobbat dessa två dagar, 12-20 och kommit hem 22.00 därför har jag inte skrivit något men det har inte hänt något speciellt!

Söndag, en hektisk dag på jobbet.

Jag gick upp kl 9.00 och åt frukost och gjorde mig iordning. Sen gick jag hemifrån halv tio och bussen gick 10.10. Det tog 2 timmar att komma till karlstad!! seeeegt! sov i alla fall hela tiden, jätte skönt de i alla fall.

Kom till jobbet kl 12 och då kom dom rusande och bad om hjälp, för det var tydligen jätte mycket folk (jag började egentligen 13.00). Så jag hoppade in en timme tidigare, och det var riktigt mycket folk!! helt otroligt. Alla var på väg hem ifrån arvika festivalen =P. Folket tog slut kl 17-18 någon gång, och då var vi alla riktigt slut!

Slutade 19.00 och tog tåget 20.02 så  var hemma 21.19. Och nu sitter jag här och kollar på tim när han spelar xbox 360 och jag är heeeelt slut! så ska faktiskt ta och lägga mig nu, ska upp och jobba imorgon med. (sen har jag bara tisdag och onsdag kvar och sen har jag semester en vecka =) jippi)

God Natt!!

Lördag

Idag vaknade jag kl 09.00 så då blev det till att gå upp och göra sig i ordning för jobbet. sen skjutsade Lotta mig till stationen kvart i tio så gick tåget 10.00. det var faktiskt riktigt skönt att åka tåg idag, det värsta var när de sa "nästa station, karlstad,karlstad " för jag ville sitta kvar, satt så skönt och gott i stolen och sov =P haha tillbaka till verkligheten typ!

Slutade jobbet kl 16.20, fick sluta tidigare, slutade egentligen 17.00 så det var faktiskt riktigt sköönt. Tim och hans kusin kom och hämtade mig i en jätte fin Buick. Så jag fick verkligen åka FIN åk idag ! kändes som att åka i en båt. jag somnade direkt ja =P haha.

när vi kom hem så åkte vi till tiger språnget och badade, riktigt fint, fast jag vågade intebada för man var tvungen att hoppa typ 3 meter från en klippa ner i vattnet, så jag satt och kollade på när de badade ! det var faktiskt mysigt det också !




När vi var på väg hem så kom tim på att han hade glömt sina brillor så det var bara att vända, men det var faktiskt bara tur det fför på vägen mötte vi tommy och joel. och de hade bestämt att de skulle ut och åka ring efter carros (joels tjej) båt. så vi fick följa med om vi ville så det var ju kul! Dock tyckte ingen utav oss att vädret var speciellt bra så vi bestämde att vi ska åka imorgon istället efter att jag och carro har slutat jobba. Så det ska bli kul.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Ska med tåget 10.10 imorgon eftersom jag börjar jobba 13.00 =P seeegt att åka så tidigt men så är det, jag tjänar ju pengar i alla fall =) !! Puss pusss godnatt vi hörs imorgon!

Fredag

Idag har jag inte speciellt mycket att berätta. Jag sov till tolv sen åt jag frukost och gjorde mig i ordning för jobbet. Åkte kl 14.05 med bussen från åmål och var framme 15.23 i wåxnäs (karlstad) sen började jag jobba 17.00 och slutade 21.30. Så var inte hemma fören 23.30. Seeeeegt. Så det blev bara till att lägga sig och sova eftersom jag ska jobba lördag också !

Torsdag

Dagen börjde med att vi åkte och bada i stampen :) jätte fint, det var ett litet "vatten fall" som vi åkte ner för med badmadrasser, riktigt mysigt. sen tog vi oss en liten tur på mage på badmadresserna i ån och paddlade :)



Skit fint va det !



"Vatten fallet"



Sen ringde Jenny och frågade om jag ville komma hem till henne och grilla :) så det blev till att åka dit medans älskling åkte till joel, tommy och wikstrand =) Dessutom hade Jenny skaffat en ny hundvalp, den var så sööööööt, bara 8 veckor gammal!!



Valp försöker mörda bord =P



Hennes andra hund, en lanser på 70 kg =)



Fin grillning va ?



Kolla in "spindelmannen" katten !!



Sööt valp!



När jag kom hem så kollade jag, tim och pontus på aftonbladet.se. Stod lite om den 14 åriga mirakelflickan som överlevde plan kraschen =) den efter det blev det Taccos med en hund vid matbordet =P hahah fan vad kul vi hade åt det =P!!





Soligt och fint väder!

God morgon =) Sitter här och försöker kolla upp tåg och busstider från åmål-karlstad eftersom jag bor (just nu) i åmål och måste pendla till karlstad för att jobbet är där, ska nämligen jobba imorgon. Busstiderna stämde ganska bra får nog sitta och vänta ett tag men så är det =P

Nu kom lotta hem ¨så nu ska jag äta lunch och lägga mig och sola=) vi hörs sen, pusshej!


Filmtajm!

Nu ska jag och Tim kolla på film. Mys Mys. Sen ska jag sova, ni får ha det så bra. God Natt!

Onsdag!

Idag gick jag upp vid tio tiden och åt frukost medans jag löste lite korsord. Sen blev det till att fixa tvätten, alttså hänga upp och starta ny maskin. Sen ringde lotta och väckte pontus så då gick vi ut och gick med torsten medans tim sov.

Efter vår LILLA promenad så väckte vi tim som gick upp och spela Tv spel medans jag gjorde mat =)



Efter att vi hade ätit så gick vi ut och klippte häckar och sopade löv och körsbärskärnor. Men vi blev avbrytna utav lotta som ringde och sa att vi skulle ta ner tvätten för att det skulle börja regna och åska. Så vi gjorde det och mycket riktigt så började det regna och åska.

Eftersom det var dåligt väder så bestämde vi oss för att gå på bio, på Ice Age 3!

Men innan bion så bakade vi chokladbollar för att ha med oss på bion =P Haha. Bion var i alla fall Skiiiiiit Roliiiiig, verkligen värd vartenda öre!! En film alla borde se!!


Hemma hos Morfar Leif och Toril!

Vi kom hem till Leif vid halv tio på morgonen. Han bara skrattade åt oss när vi berättade om vår lilla vandring! =P Haha. Men vi fick i alla fall en ordentlig frukost utav Leif och Toril =) riktigt gott!

Efter att vi ätit frukost så gick vi ner till bryggan (eftersom han har sjötomt) och la oss för att sola och bada. Jag somnade direkt när jag la mig i solstolen. Men vaknade efter ett litet tag för att jag var svettig utav solen som låg på mig. Så då blev det till att springa och hoppa i vattnet och göra bomben =P haha. Och när jag kom upp ur vattnet så var det lunch =)

Efter att vi badat lite efter maten så blev det till att åka hem =) alla tre somnade på stört efter att vi kommit hem! Men vi vaknade vid sjutiden på kvällen igen!

Här kommer lite bilder från tims morfar:



Utsikt från bryggan!



Jag ligger och sover



Älskling ligger och solar



Leifs tomt



Utsikt från altan, baksidan.



Damm på tomten



Huset från sidan (baksida)



Huset från sidan (baksida)



Huset framifrån, infarten.



Sidan av huset (framsida)



Anexet (gäststuga)


På kvällen såg det ut så här hemma =P :



Pontus, Tim och Nisse

Vakna upp på stranden en (o)vanlig Tisdag !

Idag vaknade vi upp i tältet på en jätte fin sandstrand. Man såg verkligen va fint det var när solen låg på. Vi vaknade kl 06.00 =P För det var definitivt inte det skönaste stället att sova på eftersom det var väldigt hårt, men det tog ut sig eftersom det är härligare att vakna upp på en fin sandstrand än i sitt vanliga rum som alltid.

När vi vaknade så var vi i alla fall hungriga så då blev det korv till frukost =P HaHa. Men när vi skulle börja gå igen på vår vandring så hade vi varken mat eller vatten eller ork för den delen så tims mamma kom med bilen så vi körde henne till jobbet och fortsatte hem till tims morfar Leif!

Här kommer lite kort från morgonen:



 Kl.06.00

 

Tim ska bada =)

 

På väg igen!

 

Så här såg sandstranden ut!



 

En ovanlig Måndag men något att minnas!!

Dagen började som vanligt men slutade dock lite annorlunda, ett minne för livet!! Jag ska ta och berätta om min, tims och pontus lilla vandring!

Jag tjatar jämt på tim om att jag vill gå ut och gå och han tjatar jämnt om att gå ut i skogen. Dock har inget utav detta blivit av. Dessutom ville båda campa och åka till tims morfar som bor fint i mellerud med sjötomt =) Så vi började prata på om vi skulle ta och göra alla dessa saker samtidigt. Så vi kom fram till att vi skulle gå från Åmål till Mellerud, och det är 4,5 MIL!!! inte så kort bit precis, men vi bestämde att vi skulle ta och campa på vägen.

Alla tyckte vi var helt knasiga men vi tyckte det skulle bli roligt=)!! Så jag och pontus åkte och köpte korv med bröd och chips. Sen bar det av. Alla tre med varsin ryggsäck och 10 liter vatten, som tim fick bära =P Vi hade skit kul.

Vi började gå vid sex tiden på kvällen. Vi stötte på alla möjliga problem och vi fick gå i skog, på åkrar och i vass. Vi gick på ängar där gräsetvar högre än oss så det var typ kurragömma:P och så stötte vi på 2 ormar, blää.

När vi gick i vassen så kom det helt plötsligt en stor bäck (vi som trodde vi gick på kanten). Så det ända sättet för oss att komma över var att gå över ett nedfällt träd. Så här såg det ut:





Vi slog läger vid midnatt (24.00) då vi alla tre var helt trötta och hade ont överallt. Men när vi väl fått upp tältet och börjat grilla så blev det jääääätte mysiiigt!! Ni skulle ha vart där,det är verkligen ett minne för livet. Tim och pontus badade dessutom =) medans jag satt och täljde pinnar som vi kunde sätta korvarna på! Vi gick ca 2mil!

Här kommer lite kort från vår vandring och tältning :



Jag, Pontus och Tim på vår vandring.



Pontus efter ett bad framför elden!



Jag täljer pinnar att grilla korv med =P



Jag sätter upp tält.

  

Dressman reklam, eller  ?



Jag =P

 

Nej nu ska vi sova, GOD NATT!


Söndag!

Idag gick jag upp först av alla som vanligt och åt frukost på alltanen, jääätte mysiiigt =) Sen gick jag ut och la mig och sola! Letade efter en bok att läsa eftersom jag har läst ut avsnoppad nu (skit bra bok, en bok som ALLA tjejer borde läsa), hittade en bok som hette övertaget, men jag slutade efter några kapitel, skit kass bok. eller det var den väl heller inte men inte min smak i alla fall =P

När lars kom hem från jobbet så åkte vi ut till tims kompis Oskar för att bada =) jätte mysigt!


Uppdateringar!

Förlåt för att jag har skrivit väldigt dåligt på sistone :( Men ska ta och skriva om de dagar jag ej har skrivit om :) så läs och ha det trevligt nu =P

RSS 2.0